## 4<sup>th</sup> Seminar on the Japanese Investments for Overseas Infrastructure Program

1. Date: Wednesday, February 27, 2019

2. Venue: Marunouchi Building Hall (7th Floor), Tokyo, Japan

3. Host: Japan Overseas Infrastructure Investment Corporation for Transport & Urban Development ("JOIN")

4. Sponsors: Mizuho Bank, Ltd., MUFG Bank, Ltd., Sumitomo Mitsui Banking Corporation

5. Support: Ministry of Land, Infrastructure, Transport and Tourism, Ministry of Finance, Ministry of Foreign Affair, Ministry of Economic and Trade

6. Theme: "Challenge for Modern Urban Development

7. Programs:

Time	Duration	Event
13:00-13:30	30min	Registration
13:30		Opening
13:30-13:35	5min	Opening Remarks
		Mr. Masashi ADACHI, Parliamentary Vice of Ministry of Land, Infrastructure, Transport and Tourism, Parliamentary
		Vice-Minister of Cabinet Office
13:35-13:40	5min	Welcome and Opening remarks
		Mr. Takuma HATANO, President & CEO, JOIN
13:40-14:00	20min	Keynote Speech - 1 "The Japanese Government's efforts toward overseas expansion of infrastructure
		for urban development"
		Dr. Hiroto IZUMI, Special Advisor to the Prime Minister
14:00:14:15	15min	Keynote Speech – 2 "Challenge for New Urban Development – New Clark City"
		Mr. Vivencio B. DIZON, President & CEO, BCDA
14:15-14:30	15min	Keynote Speech-3 "New Challenges and Trends in Urban Development"
		Mr. TEO Eng Cheong, CEO (International), Surbana Jurong Group
14:30-14:40	10min	Break
14:40-14:55	15min	Keynote Speech -4 "Urban Development in Indonesia"
		Mr. Michael WIDJAJA, Group CEO, Sinar Mas Land
14:55-15:10	15min	Keynote Speech -5 "Macquarie Group -Trends in Infrastructure Investment - "
		Mr. John WALKER, Chairman, Macquarie Capital, Asia
15:10:15:25	15min	Keynote Speech -6 "Thailand's Eastern Economic Corridor and Opportunities for Urban Development"
		Ms. Lena NG, CIO, Amata Corporation PCL
15:25-15:55	30min	Networking Tea Break
15:55-16:55	60min	Panel Discussion – "Challenges for Modern Urban Development"
		[Moderator]
		Mr. John WALKER
		[Panel]
		Mr. Vivencio B. DIZON Mr. LIEW Mun Leong, Chairman, SJ Group and Chairman, Changi Airport Group
		Mr. Michael WIDJAJA Mr. James KNOX, Partner, Real Estate/Urban Development, BCLP UK
		Ms. Lena NG
16:55-17:05	10min	Q&A
17:05-17:10	5min	Closing Remarks
		Mr. Fumio INAGAWA, Executive Managing Director, JOIN
17:10		Closing