## 5th Seminar on the Japanese Investments for Overseas Infrastructure

Theme: "Future Outlook of Smart - Infrastructure"

Host: Japan Overseas Infrastructure Investment Corporation for Transport & Urban Development ("JOIN")

## **Programs**

Date: Friday, February 21st, 2020 9:00 ~ 12:30

Venue: MY PLAZA HALL(4th Floor, Marunouchi My Plaza), Tokyo Japan

Sponsors: Mizuho Bank, Ltd., MUFG Bank, Ltd., Sumitomo Mitsui Banking Corporation

Support: Ministry of Land, Infrastructure, Transport and Tourism, Ministry of Finance,

Ministry of Foreign Affair, Ministry of Economic, Trade and Industry

| Time          | Duration | Event   |
|---------------|----------|---|
| 8:30-9:00     | 30min    | Registration  |
| 9:00          |          | Opening   |
| 9:00-9:05     | 5min     | Opening Remarks Mr. Masamune WADA, Parliamentary Vice-Minister for MLIT   |
| 9:05-9:10     | 5min     | Welcome and Opening remarks Mr. Takuma HATANO, President & CEO, JOIN  |
| 9:10-9:30     | 20min    | Keynote Speech 1 "The Japanese Government's efforts toward overseas expansion of infrastructure for urban development"  Dr. Hiroto IZUMI, Special Advisor to the Prime Minister of Japan  |
| 9:30-9:50     | 20min    | Keynote Speech 2 "The Prime Gateway To Asia"  Mr. Sihasak PHUANGKETKAEW, Special Advisor to Eastern Economic Corridor Office  |
| 9:50—10:40    | 50min    | Presentation  1) Mr. Takuma HATANO, President & CEO, JOIN  2) H.E. Dr. Ginandjar KARTASASMITA, Ex-member, Advisory Council of the President, Republic of Indonesia  3) Mr. Vikrom KROMADIT, Chairman and Acting CEO, Amata Corporation  4) Mr. Ryuji WAKIKAWA, Vice President, Advanced Technology Division, SoftBank Corporation  5) Mr. Donald KANAK, Chairman, Eastspring Investment and Chairman, EU-ASEAN Business Council |
| 10:40 – 11:00 | 20min    | -Tea Break-   |
| 11:00 – 11:30 | 30min    | Keynote Speech 3 "Infrastructure for the Internet civilization"  Dr. Jun MURAI, Professor, Faculty of Environment and Information Studies at Keio University  |
| 11:30 – 12:10 | 40min    | Panel Discussion "Future Outlook of Smart - Infrastructure"  Moderator  Mr. Donald KANAK  Panel  1) Mr. Takuma HATANO, 2) H.E. Dr. Ginandjar KARTASASMITA, 3) Mr. Vikrom KROMADIT, 4) Dr. Jun MURAI, 5) Mr. Ryuji WAKIKAWA  |
| 12:10-12:25   | 15min    | Q&A   |
| 12:25-12:30   | 5min     | Closing Remarks Mr. Fumio INAGAWA, Executive Managing Director, JOIN  |
| 12:30         |          | Closing   |

<sup>\*</sup>Note: Sponsors, Supporters, Keynote speakers, Panelists and Moderator to be determined upon the confirmation of each nominees.